Γιατί να επιλέξω Smartpharmacy;

 • Γιατί δίνουμε καινοτόμες ιδέες και λύσεις, με εγγυημένο αποτέλεσμα, αξιοπιστία και ακεραιότητα, βασιζόμενοι στη χρήση νέων τεχνολογιών.
 • Γιατί συνδυάζουμε την ευελιξία και την καλαισθησία με την ποιότητα των υλικών και την εμπειρία μας για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την μελέτη και κατασκευή του φαρμακείου σας.
 • Γιατί ακούμε προσεκτικά και κατανοούμε τις ανάγκες σας.
 • Γιατί κατασκευάζουμε φαρμακεία έχοντας πάντα στο μυαλό μας το καλύτερο αποτέλεσμα που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.
 • Γιατί εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.
 • Γιατί χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης.
 • Γιατί υπάρχει αμεσότητα, μιλάτε απευθείας με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση σας.
 • Γιατί έχουμε λογικές τιμές, μέσα από την πολύχρονη συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους προμηθευτές της χώρας μας και όχι μόνο αλλά και την ολοκλήρωση του υπερσύγχρονου εργοστάσιο μας 1.000 τ.μ. έχουμε καταφέρει να δημιουργούμε εντυπωσιακές κατασκευές φαρμακείων σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
 • Γιατί η θέση μας είναι πάντα η προάσπιση των συμφερόντων των πελατών μας.
 • Γιατί αναζητούμε τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες μας.
 • Γιατί σχεδιάζουμε έξυπνα ανταγωνιστικά έπιπλα φαρμακείων.
 • Γιατί επιλέγουμε αξιόπιστες συνεργασίες
 • Γιατί η δημιουργία και η ολοκλήρωση ενός πετυχημένου φαρμακείου αποτελεί μόνο την αρχή της συνεργασίας μας.
 • Γιατί στόχος μας είναι η δική σας απόλυτη ικανοποίηση.
 • Γιατί σεβόμαστε τα χρήματα και την αγωνία σας.

Γιατί είμαστε η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρία φαρμακείων στην Ελλάδα.

Ελένη Ράπτη

“Μας βοηθήσατε, μας υποστηρίξατε αλλά και συνεχίζετε να μας στηρίζετε συνεχώς.Ακούτε ότι σας ζητάμε και πάντα ανταποκρίνεστε.Σήλια και Γιάννη ευχαριστούμε για το πανέμορφο φαρμακείο,τις υπέροχες ιδέες σας και την άριστη συνεργασία!Να είστε πάντοτε γεροί,χαμογελαστοί και με πολύ……υπομονή!!!!Σας ευχαριστούμε!!!!”

Θεανώ Καλημέρη

«Σήλια Γιάννης Χάρης. Εξαίρετοι επαγγελματίες, δημιουργικοί και με αγάπη για τη δουλειά τους.
Στοιχεία που εξ’ αρχής με έκαναν να τους εμπιστευτώ, γιατί ήθελαν όσο κ εγώ να φτιάξουν το φαρμακείο όπως το είχα φανταστεί.
Προβλήματα παρουσιάστηκαν, αλλά κανένα εμπόδιο δεν είναι αξεπέραστο για την εκπληκτική τριάδα. Δυνατός συνδυασμός ιδεών και ικανότητας υλοποίησής τους. Θα ήταν άδικο αν δεν έκανα αναφορά και στους εργαζόμενούς τους που αντιπροσωπεύουν επάξια, με προθυμία και εργατικότητα τη Smartpharmacy.
Δεν δίστασα στιγμή να επικοινωνήσω μαζί τους για οποιονδήποτε προβληματισμό μου και είμαι σίγουρη πως αν χρειαστεί κάτι μελλοντικά θα έρθουν να το αντιμετωπίσουν. Απλά γιατί έτσι λειτουργούν, είναι επαγγελματίες και τώρα πια και φίλοι.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ με πολλή αγάπη σε όλους σας.»
Θεανώ Καλημέρη

Νίκος Αγγελίδης

“Δίνουμε μεγάλη σημασία στην αξιοπιστία και στη βαρύτητα των ανθρώπων. Καταλάβαμε πόσο σοβαροί και υπεύθυνοι στη δουλειά τους είναι. Και γι’αυτό το λόγο αποφασίσαμε να συνεργαστούμε μαζί τους για μια τόσο σοβαρή επένδυση.

Η συνεργασία μας ήταν άψογη, καθ’ όλη τη διεκπεραίωση του έργου ήταν πάνω από όλα τα συνεργεία, από το πρωί μέχρι το βράδυ και δίνανε σημασία στη λεπτομέρεια.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί με αφορμή τη διεκπεραίωση αυτού του έργου γνωρίσαμε δύο καταπληκτικούς ανθρώπους, πραγματικούς φίλους που είναι τόσο δύσκολο σήμερα να βρεις.

Σήλια – Γιάννη σας αγαπάμε πολύ”.

Μυστακίδου Δήμητρα

«Η επιλογή μιας κατασκευαστικής εταιρείας η οποία θα αναλάβει την διαμόρφωση του εργασιακού σου, και όχι μόνο, χώρου δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Η πρώτη μου όμως συνάντηση με το ντουέτο Σήλια-Γιάννης ήταν καθοριστική για να με συνεπάρει ο επαγγελματισμός τους, οι γνώσεις και το πάθος για την δουλειά τους. Έτσι ξεκίνησε μια συνεργασία η οποία είχε όλα τα σωστά συστατικά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, το Φαρμακείο μου!

Ευχαριστώ την ομάδα της Smart Pharmacy για τον επαγγελματισμό τους και την αμεσότητά τους και πάνω απ’ όλα τη Σήλια και τον Γιάννη για την θετική διάθεση και την προθυμία τους να προσφέρουν, να βοηθήσουν και να είναι διαθέσιμοι κάθε μέρα για μένα. Φυσικά όλα αυτά βγήκαν αβίαστα!»

Πέτρος Πετρόπουλος

Λένε ότι οι εταιρίες είναι οι άνθρωποί τους και είναι Αλήθεια. Smartpharmacy λοιπόν ή καλύτερα Σίλια και Γιάννης. Η Σίλια, ακούει ,ρωτάει και μετά βγάζει στο χαρτί σχέδια πανέμορφα, πρακτικά και μοναδικά και το σημαντικό, που σε χαρακτηρίζουν ως ιδιοσυγκρασία.

Ταλέντο έχουν πολλοί αρχιτέκτονες , αυτό όμως είναι χάρισμα! Γιάννης , το πρωί στο Μεσολόγγι , το μεσημέρι στην Αθήνα και το απόγευμα στην Αλέξανδρούπολη και το άλλο πρωί από τα χαράματα πάλι Μεσολόγγι, δε σε αφήνει να αμφιβάλλεις ούτε στιγμή ότι το έργο δε θα είναι άρτιο και στην ώρα του!

Σας ευχαριστούμε πολύ και τους δύο και σας αγαπάμε!!! Να μη ξεχάσω τον αρχιμάστορα όμως και την ομάδα του! Δημήτρη! Πρωταθλητή μας με την ομάδα σου που ακόμη και 2 χρόνια μετά είστε εδώ όποτε σας χρειαζόμαστε να δώσετε λύσεις με την εμπειρία σας!σας ευχαριστούμε και εσάς πολύ!

Άρης Διαπούλης

Πολύ επαγγελματίες και με μεγάλη κατανόηση

Μεντές Διονύσης

“Στην εποχή μας δύσκολα βρίσκει κανείς συνεργάτες αξιόπιστους. Στο επάγγελμα μας οι δυσκολίες πληθαίνουν και οι συνεργασίες με εταιρίες γίνονται όλο και πιο πιεστικές. Στον τομέα δε της ανακαίνισης, διακόσμησης και προμήθειας αναλωσίμων, οι προτάσεις από τις περισσότερες εταιρίες του χώρου μοιάζουν κοινότυπες, φωτοτυπίες θα έλεγα η μια της άλλης.

Πριν από λίγα χρόνια στην προσπάθεια μου να διαφοροποιηθώ και να παρουσιάσω μια διαφορετική από τα συνηθισμένα όψη του φαρμακείου μου είχα την τύχη ν’ ανακαλύψω τη Smart Pharmacy. Οι άνθρωποι που ηγούνται της Smart Pharmacy, ο κ. Γραμματικός και η κα. Σαραμπάλου με κέρδισαν από την αρχή σε κάθε επίπεδο.

Ο τρόπος προσέγγισης και κατανόησης των αναγκών μου, οι ευφάνταστες και πρωτότυπες προτάσεις τους, η προσωπική τους επίβλεψη σε κάθε εργασία που κάναμε αυτά τα χρόνια (σημειωτέον ότι βρίσκομαι στην Πάτρα), η άκρως επαγγελματική και αποτελεσματική συμπεριφορά των συνεργειών τους, οι χρόνοι περάτωσης, οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας μας ήσαν και είναι άριστοι.

Νιώθω πως ό,τι χρειαστώ θα έχω τη βοήθεια τους και είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα είναι πάντα εξαιρετικό. Εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου στη Σήλια και το Γιάννη, στους συνεργάτες και φίλους μου, τώρα πια, υγεία και πολλές επιτυχίες διότι το αξίζουν πραγματικά”.

Πλούμης Κωνσταντίνος

“Δεν υπάρχει ιδέα που να μην υλοποιείται.Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην αντιμετωπίζεται. Ευχαριστώ για την συνεργασία τη Smart Pharmacy”.