Τελευταία σχόλια πελατών

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι κατάλληλοι άνθρωποι για να μιλήσουν για τη δουλειά μας είναι οι πελάτες μας. Δείτε παρακάτω τις τελευταίες τους γνώμες για τη συνεργασία μας

Νίκος Αγγελίδης

“Δίνουμε μεγάλη σημασία στην αξιοπιστία και στη βαρύτητα των ανθρώπων. Καταλάβαμε πόσο σοβαροί και υπεύθυνοι στη δουλειά τους είναι. Και γι’αυτό το λόγο αποφασίσαμε να συνεργαστούμε μαζί τους για μια τόσο σοβαρή επένδυση.

Η συνεργασία μας ήταν άψογη, καθ’ όλη τη διεκπεραίωση του έργου ήταν πάνω από όλα τα συνεργεία, από το πρωί μέχρι το βράδυ και δίνανε σημασία στη λεπτομέρεια.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γιατί με αφορμή τη διεκπεραίωση αυτού του έργου γνωρίσαμε δύο καταπληκτικούς ανθρώπους, πραγματικούς φίλους που είναι τόσο δύσκολο σήμερα να βρεις.

Σήλια – Γιάννη σας αγαπάμε πολύ”.

Μυστακίδου Δήμητρα

«Η επιλογή μιας κατασκευαστικής εταιρείας η οποία θα αναλάβει την διαμόρφωση του εργασιακού σου, και όχι μόνο, χώρου δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Η πρώτη μου όμως συνάντηση με το ντουέτο Σήλια-Γιάννης ήταν καθοριστική για να με συνεπάρει ο επαγγελματισμός τους, οι γνώσεις και το πάθος για την δουλειά τους. Έτσι ξεκίνησε μια συνεργασία η οποία είχε όλα τα σωστά συστατικά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, το Φαρμακείο μου!

Ευχαριστώ την ομάδα της Smart Pharmacy για τον επαγγελματισμό τους και την αμεσότητά τους και πάνω απ’ όλα τη Σήλια και τον Γιάννη για την θετική διάθεση και την προθυμία τους να προσφέρουν, να βοηθήσουν και να είναι διαθέσιμοι κάθε μέρα για μένα. Φυσικά όλα αυτά βγήκαν αβίαστα!»

Μεντές Διονύσης

“Στην εποχή μας δύσκολα βρίσκει κανείς συνεργάτες αξιόπιστους. Στο επάγγελμα μας οι δυσκολίες πληθαίνουν και οι συνεργασίες με εταιρίες γίνονται όλο και πιο πιεστικές. Στον τομέα δε της ανακαίνισης, διακόσμησης και προμήθειας αναλωσίμων, οι προτάσεις από τις περισσότερες εταιρίες του χώρου μοιάζουν κοινότυπες, φωτοτυπίες θα έλεγα η μια της άλλης.

Πριν από λίγα χρόνια στην προσπάθεια μου να διαφοροποιηθώ και να παρουσιάσω μια διαφορετική από τα συνηθισμένα όψη του φαρμακείου μου είχα την τύχη ν’ ανακαλύψω τη Smart Pharmacy. Οι άνθρωποι που ηγούνται της Smart Pharmacy, ο κ. Γραμματικός και η κα. Σαραμπάλου με κέρδισαν από την αρχή σε κάθε επίπεδο.

Ο τρόπος προσέγγισης και κατανόησης των αναγκών μου, οι ευφάνταστες και πρωτότυπες προτάσεις τους, η προσωπική τους επίβλεψη σε κάθε εργασία που κάναμε αυτά τα χρόνια (σημειωτέον ότι βρίσκομαι στην Πάτρα), η άκρως επαγγελματική και αποτελεσματική συμπεριφορά των συνεργειών τους, οι χρόνοι περάτωσης, οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας μας ήσαν και είναι άριστοι.

Νιώθω πως ό,τι χρειαστώ θα έχω τη βοήθεια τους και είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα είναι πάντα εξαιρετικό. Εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου στη Σήλια και το Γιάννη, στους συνεργάτες και φίλους μου, τώρα πια, υγεία και πολλές επιτυχίες διότι το αξίζουν πραγματικά”.

Πλούμης Κωνσταντίνος

“Δεν υπάρχει ιδέα που να μην υλοποιείται.Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην αντιμετωπίζεται. Ευχαριστώ για την συνεργασία τη Smart Pharmacy”.

Περισσότερες κριτικές