Κατασκευή – ανακαίνιση φαρμακείοΥ ΤΟΥ Κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Η Smartpharmacy  σε συνεργασία με τον μηχανικό  Γιάννη Καργαδούρη, ακολουθώντας  πιστά την εξέλιξη της αγοράς του φαρμακείου ολοκλήρωσε και παρέδωσε ένα νέο project.  Το Go healthy pharmacy- Χριστινάκης Νίκος στον Υμηττό.

Ένας μεγάλος χώρος, σε τρία (3) επίπεδα, ο οποίος μας έδωσε την δυνατότητα να συνδυάσουμε την υψηλή αισθητική με τη μέγιστη εμπορική διοίκηση-απόδοση της νέας επιχείρησης.

Επιπλέον η άνεση που μας παρείχε ο χώρος βοήθησε στη δημιουργία ειδικών σημείων παροχής υπηρεσιών και συμβουλής, δίνοντας προστιθέμενη αξία στην επιστημονικότητα του σημείου.

Το λευκό χρώμα στο 90% του Φαρμακείου σε συνδυασμό με το φωτισμό σε minimal ύφος, δημιουργούν την αίσθηση της φρεσκάδας, της καθαριότητας αλλά και της θετικής ενέργειας τόσο στο προσωπικό  όσο και στον πελάτη.

Ένα τέτοιος χώρος δημιούργησε από μόνος του την ανάγκη  για δυο κεντρικά σημεία εξυπηρέτησης και ταμείων στα οποία δόθηκε ιδιαίτερος χρωματισμός και λειτουργικότητα στο design τους.

Τελική πινελιά στο φαρμακείο του κυρίου Χριστινάκη είναι η επιβλητική αλλά σε minimal design πρόσοψη η οποία σε έλκει στο εσωτερικό του καταστήματος ώστε να γνωρίσεις την νέα εποχή των φαρμακείων και να καλύψεις κάθε ανάγκη σε προϊόντα  υγείας αλλά και ομορφιάς.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο χώρο του κυρίου Χριστινάκη

ανακαίνιση φαρμακείου χριστινάκη στον υμηττό

κ. Χριστινάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ