Κατασκευή – ανακαίνιση φαρμακείοΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

Στην όμορφη πόλη του Βόλου, η Smartpharmacy δημιούργησε ένα ιδιαίτερο χώρο, το οποίο είναι σημείο αναφοράς, όχι μόνο για την πόλη αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα. Το φαρμακείο της κυρίας Ζαχαρίου Φανής.

Ένα project υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών άλλα ταυτόχρονα και ένα στοίχημα για εμάς.

Σε απόλυτη συνεργασία με τον πελάτη, όπως πάντα, η έμπειρη ομάδα (δημιουργικό– μελετητικό τμήμα, κατασκευαστικό) της Smartpharmacy, κατάφεραν να υλοποιήσουν  ένα μοναδικό χώρο.

 Η επιβλητική επιγραφή, με τα μεγάλου μεγέθους φωτεινά γράμματα και από τις δύο πλευρές του φαρμακείου, σε συνδυασμό με την κινούμενη led επιγραφή μηνυμάτων, δίνουν το στίγμα του απόλυτου design που ακολουθείτε στο εσωτερικού του φαρμακείου.

Εσωτερικά, ο χώρος λόγω μεγέθους, απαιτούσε πολύ καλή μελέτη για την απόλυτη εργονομία και εξαιρετική διοίκηση.

Η δημιουργική ομάδα της Smartpharmacy,  έχοντας όπως πάντα γνώμονα  το αισθητικό κομμάτι, σε συνδυασμό,  τη λειτουργικότητα-εμπορική απόδοση του έργου, κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις  που είχε ο χώρος για φωτισμό με μοναδικά σχεδιασμένα φώτα από μέταλλο σε γραμμικά και κυκλικά σχήματα σε κάναβο.

Ειλικρινά νοιώθουμε απόλυτα ικανοποιημένοι που ένα τόσο σημαντικό project ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και θα νιώσουμε επίσης υπερήφανοι να παρακολουθούμε την πορεία ανάπτυξης του φαρμακείου της κυρίας Ζαχαρίου Φανής.

Καλή επιτυχία στο νέο project

ανακαίνιση φαρμακείου στον Βόλο

κα. Ζαχαρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ