Κατασκευή – ανακαίνιση φαρμακείοΥ ΤΟΥ Κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Στην πορεία όλων αυτών των χρόνων η Smartpharmacy , έχει αποδείξει έμπρακτα την δυναμική της παρουσία στον χώρο της κατασκευής –μελέτης στο χώρο του φαρμακείου.

Άλλη μια μελέτη-κατασκευή ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πρόκειται για το Φαρμακείο του κυρίου Αγγελίδη στο Παλιό Φάληρο. Στο συγκεκριμένο φαρμακείο χρειάστηκαν επεμβάσεις τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Όπως η μελέτη για τον κεντρικό φωτισμό αλλά και περιμετρικά το φαρμακείου που θα αποτελέσουν και αισθητικά στοιχεία προς την ολοκλήρωση του χώρου.

Μια ειδική κατασκευή-γόνδολα σε σχήμα σταυρού προστέθηκε κεντρικά στο φαρμακείο δημιουργώντας επιπλέον ωφέλιμο προϊοντικό χώρο αλλά και εξασφαλίζοντας  μια πιο ομαλή ροή στο αγοραστικό ταξίδι του καταναλωτή.

Η διπλή αυτόματη security πόρτα εισόδου, μαζί με τα τροχήλατα έπιπλα βιτρίνας με light box προσδίδουν στο Φαρμακείο μια πρόσοψη διαμπερής αλλά και ταυτόχρονα λειτουργική.

Η επιλογή του απόλυτα λευκού χρώματος σε ένα τόσο δυναμικό design, εξωτερικά του φαρμακείου ολοκληρώνει τον στόχο μας για ακόμα μια επιτυχημένη μελέτη-κατασκευή .

Ευχόμαστε  καλή επιτυχία στο νέο χώρο του κυρίου Αγγελίδη.

ανακαινιση φαρμακειου παλαιο φαληρο

κ. Αγγελίδης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ