Κατασκευή – ανακαίνιση φαρμακείοΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΑΤΣΙΓΚΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Σε ένα από τα πιο ωραία νησιά της Δωδεκανήσου στην όμορφη Ρόδο, η Smartpharmacy υλοποίησε ακόμα ένα μοναδικό  χώρο στον κόσμο των Φαρμακείων, το Φαρμακείο της κυρίας Ματσίγκου Μαρίας.

Στόχος του συγκεκριμένου έργου ήταν αρχικά η επέκταση του χώρου, αλλά και η ιδιαίτερη έμφαση στο αισθητικό κομμάτι.

Η δυσκολία, αλλά και η επιτυχία εκ του αποτελέσματος , ήταν ο συνδυασμός αρκετών υλικών, χρωμάτων, αλλά και του ιδιαίτερου  φωτισμού, που συζητήθηκαν και στην συνέχεια επιλέχτηκαν από τον πελάτη μας.

Το πιο σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας είναι η εμπιστοσύνη που αντλεί η Smartpharmacy στον πελάτη. Αυτό μας δίνει πάντα το πράσινο φως για την απόλυτη δημιουργία.

Στο Φαρμακείο της κυρίας Ματσίγκου μπορεί κανείς να δει τη σύνθεση του δαπέδου με δύο διαφορετικά υλικά που δένουν μεταξύ τους. Με τον τρόπο αυτό δημιουργεί αλλά και οριοθετεί συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Οι γόνδολες στο κέντρο του φαρμακείου δεν εξοικονομούν μόνο χώρο για την προϊοντική προβολή, αλλά  δημιουργούν και  μια ξεκάθαρη  ροή  για τον πελάτη.

Πάντα σε κάθε χώρο ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια που δίνουμε μεγάλη προσοχή είναι ο φωτισμός.

Στο συγκεκριμένο Φαρμακείο μπορεί κανείς να διαπιστώσει  τα διαφορετικά είδη φωτισμού που έχουν επιλεχθεί ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα όχι μόνο λειτουργικά άψογο αλλά και αισθητικά όμορφο.

ανακαίνιση φαρμακείου στη Ρόδο

κα. Ματσίγκου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ