ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΊΛΙΟΝ

Το φαρμακείο της κυρίας Χατζηχριστοδούλου Κατερίνας στο Ίλιον σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με υψηλή αισθητική, εργονομία και ξεχωριστό design. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ξύλο, μέταλλο και γυαλί  προσδίδοντας στο χώρο μία vintage αισθητική ταιριάζοντας με απόλυτη αρμονία.

Η οροφή με τις ξύλινες εσοχές σε σχήμα ρόμβου οριοθετούν το χώρο του φαρμακοπωλείου.  Τα χρώματα που επικρατούν είναι το λευκό και το χρώμα της μέντας που δίνουν μία ιδιαίτερη «πινελιά και ηρεμία» στο χώρο.

Ο στόχος της Smartpharmacy και επιθυμία της φαρμακοποιού επιτεύχθηκε με απόλυτη επιτυχία δημιουργώντας ένα χώρο φιλόξενο και μοναδικό..

Η κατασκευή, ανακαίνιση του φαρμακείου στο Ίλιον μελετήθηκε και εφαρμόστηκαν τεχνικές merchandising ώστε να αυξηθεί η αποδοτικότητα του χώρου, παίζοντας ενεργό ρόλο στον ανταγωνισμό της ευρύτερης περιοχής.

Η Smartpharmacy αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της εποχής και του φαρμακοποιού και με την εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών και υλικών εγγυάται το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς της.

ανακαινιση φαρμακειου ιλιον

κ. Χατζηχριστοδούλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ