Κατασκευή – ανακαίνιση φαρμακείοΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΚΙΟΚΑ ΣΤΟΥς ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Σε μια από τις πιο κεντρικές λεωφόρους στους Θρακομακεδόνες η ομάδα της Smartpharmacy υλοποίησε με απόλυτη επιτυχία ακόμα ένα Φαρμακείο ορόσημο στη περιοχή.

Το Φαρμακείο της κυρίας Γκιόκα Εύης είναι αποτέλεσμα μιας ακόμα ολοκληρωμένης, και υψηλών προδιαγραφών μελέτης, που τόσο η εργονομία, όσο και το απόλυτο design δημιουργούν ένα αφοπλιστικό αποτέλεσμα.

Καθώς περιηγείται κανείς το μοναδικό αυτό χώρο θα βρει λεπτομέρειες, όπως στον φωτισμό , στα υλικά, ακόμα και στον βιομηχανικό σχεδιασμό των επίπλων. Μεταλλικές κατασκευές, καθιστικά με light box ,ειδικοί χώροι για την γυναικεία περιποίηση καθώς και χώρο αναμονής και απασχόλησης για τα παιδιά.

Οι ξεκάθαρες γραμμές μαζί με την  καλά  οργανωμένη και λειτουργικά σχεδιασμένη πορεία μέσα στο χώρο,  καθώς και το άκρως επιτυχημένο merchandizing του φαρμακείου δίνουν στο πελάτη την απόλυτη εξυπηρέτηση καθώς και στον Φαρμακοποιό την απόλυτη επιτυχία στην  πώληση.

Στόχος της  Smartpharmacy είναι η πραγματοποίηση των επιθυμιών του φαρμακοποιού σε συνδυασμό με την σωστή  λειτουργία του φαρμακείου.

ανακαίνιση κατασκευή φαρμακείου θρακομακεδόνες

κ. Γκιόκα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ