Κατασκευή – ανακαίνιση φαρμακείοΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΙΟΛΔΑΣΗ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Σε μια όμορφη και νεόκτιστη γειτονιά των Βριλησσίων η ομάδα της Smartpharmacy δημιούργησε  ακόμα  ένα  ζεστό χώρο στην οικογένεια των φαρμακείων. Το Φαρμακείο της κυρίας  Γιολδάση Ελένης.

Κάθε φορά η ομάδα μας έχει να κατακτήσει ένα καινούργιο στόχο . Το ζητούμενο ήταν να δημιουργήσουμε ένα μοντέρνο χώρο, ο οποίος θα ελκύει το καταναλωτικό κοινό και θα δώσει την δυνατότητα στο φαρμακείο να αναπτύξει όλες τις κατηγορίες του παραφαρμάκου του. Επιπλέον έπρεπε να αξιοποιήσουμε τα υπάρχοντα έπιπλα-ραφιέρες με σκοπό όμως να μετατραπούν  με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονιστούν σε ένα πιο μοντέρνο και φρέσκο  ανακαινισμένο χώρο.

Η εσωτερική μελέτη του χώρου έγινε έτσι ώστε να έχουμε την απόλυτη εργονομία αλλά και αισθητική που σε συνδυασμό με νέα υλικά ,επαγγελματικό φωτισμό  αλλά και πρόσθετα έπιπλα,  θα βοηθήσουν στην καλύτερη λειτουργία του φαρμακείου.

Με μια πολύ minimal  και  απόλυτα προσαρμοσμένη στον περιβάλλοντα χώρο πρόσοψη , το φαρμακείο της κυρίας Γιολδάση έγινε ένα σημείο αναφοράς στην περιοχή των Βριλησσίων .

Το αποτέλεσμα κάλυψε πλήρως για ακόμα μια φορά τις προσδοκίες τόσο τις δικές μας αλλά κυρίως του πελάτη μας.

Ευχόμαστε στην κυρία Γιολδάση  καλές δουλειές στο νέο της χώρο.

ανακαινιση φαρμακειου βριλησσια

κα. Γιολδάση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ

ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ