Υπηρεσίες

Η εποχή μας, επιβάλει, το κάθε φαρμακείο να είναι, μία σύγχρονη επιχείρηση, που θα χαρακτηρίζεται από τη μοναδικότητά του. Έτσι οι άνθρωποι της Smart Pharmacy μελετούν τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας και προτείνουν έξυπνες και ιδανικές λύσεις, για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Αρχιτεκτονικές μελέτες

Οι σχεδιαστικές μελέτες, εσωτερικά και εξωτερικά, γίνονται, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από αρχιτέκτονες ειδικευμένους αποκλειστικά στο χώρο του φαρμακείου, αναλυτικότατες και εμπεριστατωμένες, που παρουσιάζουν και την τελική μορφή του φαρμακείου σε τρισδιάστατη απεικόνιση, δηλαδή σαν να είμαστε μέσα στο χώρο, πραγματικά.

Μερική και ολική ανακαίνιση του χώρου

Η ολική ανακαίνιση περιλαμβάνει την κατασκευή από την αρχή μέχρι το τέλος. Δηλαδή, γίνεται πλήρεις εφαρμογή της αρχιτεκτονικής μελέτης εσωτερικά και εξωτερικά του φαρμακείου. Οι μερικές ανακαινίσεις είναι οι επεμβάσεις σε διάφορα σημεία του φαρμακείου, εσωτερικά και εξωτερικά, που μπορεί να είναι σχεδιασμός και αλλαγή επίπλων, αλλαγή διαμόρφωσης χώρου, τροποποιήσεις ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, τοποθετήσεις κρυφού φωτισμού, αλλαγή εξωτερικής όψης κ.λπ.

Ειδικές κατασκευές  

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε παντός τύπου πινακίδες, καθώς επίσης και υψηλής ποιότητας έπιπλα για την συμπλήρωση ή την μερική ανακαίνιση του ήδη υπάρχοντος χώρου σας όπως καθιστικά, πάγκοι, light boxes, και ειδικές κατασκευές βιτρίνας.

Θεματικές – εποχιακές βιτρίνες

Η βιτρίνα είναι το σημαντικότερο σημείο προβολής και επικοινωνίας του φαρμακείου με τους πελάτες και συμβάλλει στο να προσελκύσει την προσοχή του καταναλωτή και να τον προσελκύσει εσωτερικά.

Σήματα – λογότυπο, εταιρική ταυτότητα

Το λογότυπο αποτελεί το αναγνωριστικό και το σήμα κατατεθέν του φαρμακείου, είναι η ταυτότητά του. Είναι το στοιχείο εκείνο που με την πρώτη ματιά δημιουργεί, μία αξιοσημείωτη και αναγνωρίσιμη εικόνα. Το σήμα αυτό αξιοποιείται σε όλες τις εφαρμογές του φαρμακείου μας, διαφημιστικές – ενημερωτικές και μη.

Σηματοδότηση, εικαστική παρέμβαση, τοιχογραφίες

Η σηματοδότηση κατηγοριοποιεί τα προϊόντα, τα ονοματίζει και φυσικά διευκολύνει την αναγνωσιμότητα τους από τους πελάτες. Εικαστική παρέμβαση, είναι η καλλιτεχνική επέμβαση σε συγκεκριμένα σημεία του χώρου του φαρμακείου, εφαρμόζεται δε, με ειδικές τοιχογραφίες.

Please publish modules in offcanvas position.